Umgås med varandra

Köket är hemmets hjärta hos många och då är det viktigt att man har ett matbord och matstolar som räcker till hela familjen först och främst, men kanske även om man har mycket gäster hemma. Ett matbord fungerar till så mycket mer än att bara äta vid. Man kan umgås, spela spel, lägga puzzel, läsa läxor eller bara slappna av efter en lång dag. Känner du att vill införskaffa ett nytt matbord så kan du hitta det samt även matstolar på WeGot.

Matcha dina möbler

Matcha ditt nya matsalsbord med matstolar i samma färg eller varför inte go wild and crazy och välj olika färger på dem! WeGot har mängder av färger och material på både matbord och matstolar att erbjuda dig. Du kan köpa matbord och matstolar separat, men även köpa matgrupper om du så önskar.

Möbler och inredning online

WeGot har inte bara matbord och matstilar utan även utemöbler, möbler och inredning. Om du handlar hos WeGot får du:

  • Snabba leveranser
  • Inte högre frakt än 695
  • Öppet köp 14 dagar
  • 0 kronor i fakturaavgift

WeGot finns även i Malmö där de har en fysisk butik på 1200 kvm. Testa, prova och ta med hem direkt.Deras 10 000 kvm stora lager ligger brevid och innehåller ca 90% av deras sortiment. Bor du långt från Skåne, så går det givetvis att handla allt online! Du får då hem dina nya möbler på 1-4 dagar.

Vad ska man välja för matbord och stolar?

Det är inte alltid lätt att veta vad man vill ha för matbord och matstolar. Kanske du fick lite inspiration av WeGots hemsida, men är osäker. Kika in på familjeliv där fler diskuterar detta ämne. Du hittar många värdefulla tips i detta forum!

14 Sep 2015