Spring i benen

Så fort solen och värmen kommer så känner jag att jag fylls med energi och spring i benen. Denna årstid är allra bäst då man ska löpträna tycker jag. Under hösten och vintern är det mindre kul att springa ute. Har faktiskt skaffat mig ett löpband för dessa årstider, så att jag kan springa hemma om det är allt för kasst väder. Jag har även börjat med kosttillskott. Läs mer om det på fitline-sport.se. Det är ju rätt bra att få i sig extra av lite olika saker ibland.

Vill du börja med löpträning?

Funderar du på att börja löpträna? Det är inte fel att göra då det ger bra träning. Se bara till att inte gå ut allt för hårt i början. Det sliter dels på kroppen samt du kommer tröttna fort om det är allt för jobbigt. Om du inte är van att träna alls, så kan du börja med att promenera, sedan jogga vissa sträckor, öka till hela sträckor och sedan gå över till att springa. Att springa olika sträckor och ha med en vän ökar motivationen.

Om du inte gillar att träna

Du kanske är en person som inte gillar att träna. Men det är i alla fall bra om du rör på dig lite. Det måste inte vara intensiv träning utan du kan satsa på att promenera, eller testa på att göra nya saker. Padel är en sport som kommer allt mer, det kanske passar dig bättre?

20 May 2021