Rätt sorts barnvagn!

Är du gravid och är på jakt efter den perfekta barnvagnen? Ett tips är då att kika på en Bugaboo Buffalo. En vagn av märket Bugaboo ger dig en barnvagn som kan användas överallt! Detta märke, som finns hos Pyret & Snäckan, är holländskt och betyder just mobilitet/rörlighet. Vagnen har en smart design som gör att du kan köra den på både sand, asfalt och om det har snöat ute. Bugaboo barnvagnar har fått sin design utformad av tillverkare som i samråd med läkare sett till barns fysiologiska behov.

Köpa barnvagnar online?

Hos pyretosnackan.se hittar du inte bara barnvagnar av märket Bugaboo, utan även dessa märken:

  • Bexa
  • Trille
  • Tako
  • Mountain Buggy

Pyret & Snäckan har ett noga utvalt sortiment av olika barnvagnar som alla håller hög kvalitet och bra priser. Du kan känna dig trygg att beställa en barnvagn från dem online. Du får en produktgaranti på 1-2 år och du har även ångerrätt i 30 dagar. Dessutom har de mycket snabba leveranser!

Övriga tillbehör?

Hos Pyret & Snäckan hittar du inte bara barvagnar, utan de har även tillbehör till barnvagnarna samt andra produkter du kommer att behöva till ditt barn. Bland annat har de bilbarnstolar, både för barn mellan 0-13 kilo, barn som är mellan 0-18 kilo och 0-25 kilo. Du hittar även andra bra saker som skötbäddar, filtar, hygienartiklar och mycket mer. De kan även erbjuda flera sorters produkter från märket Babybjörn. Ska du köpa saker till ditt barn, så är det till Pyret & Snäckan du ska vända dig. De har valt ut sitt sortiment av barnvagnar och andra produkter genom att lyssna på föräldrars åsikter och vad de har för behov. Det gör att de kan erbjuda dig just precis det du behöver för ditt barns välmåeende.

16 Jan 2015