Pressa CD och DVD

Om du har en produktion, musik, film eller annan data, som du vill pressa upp i ett visst antal upplagor, då behöver du få tag på ett företag som erbjuder CD-pressning och/eller DVD-pressning. Det finns ingen CD- och DVD-press i Sverige, men det finns en mellanhand som kan se till att din beställning framställs exceptionellt bra och levereras till dig inom ungefär 2 veckor. 

Bara de bästa pressarna

Ute i Europa är CD-pressarna av väldigt varierad kvalitet och vi här i Sverige har generellt höga krav på våra produkter. Skivfabriken har skannat av marknaden och valt ut sin samarbetspartner med stor försiktighet, de CD och DD:er du beställer för CD-pressning via Skivfabriken håller mycket hög standard.

Skivfabriken är ett serviceinriktat företag med kundens behov i centrum. Man håller så låga priser man kan och ju större beställningar man lägger in, desto mer kan priset pressas. Du väljer själv vad som ska finnas på din CD/DVD, samt hur alla layout ska se ut. Du får fria händer om du så önskar, och hjälp av Skivfabriken när så behövs. Innan din beställning läggs in får du korrekturgranska ett gratis provtryck vilket minimerar risken för besvikelser.

Nå ut med dina kreationer

Du kanske har ett band och vill låta trycka upp ett hundratal CD-skivor att distribuera till olika musikproducenter, eller så har du skapat en egen liten filmproduktion som du vill distribuera till en särskild krets. Det spelar ingen roll vad det är för material du vill få pressat, Skivfabriken hjälper dig!

Skivfabriken erbjuder också kopiering av CD.skivor och DVD:er, där är leveranstiden så kort som 2-3 dagar. Skivfabriken är unik i sitt slag på den svenska marknaden.

5 Jun 2016