På jakt efter en ny bil - Jonsson Bil

Jag är på jakt efter en ny bil. Jag vet inte om jag ska köpa en helt ny, eller om jag ska satsa på en bättre begagnad. Jag har tidigare haft en Peugeot och kanske ska köpa en sån igen, då jag var nöjd med det märket. Jag var inne och kikade på bytbil.com och hittade Jonsson Bil. De ligger i Nasta/Örebro, och det är inte så långt från mig. Läste även om dem på deras egen sida på Eniro och de är tydligen en av Sveriges största återförsäljare på just Peugeot. Kollade även in dem på Blocket.se och såg att de även säljer begagnade bilar av andra märken!

Mer än bara bilar

Jag kollade även in Jonsson bils hemsida och såg att de erbjuder inte bara nya och begagnade bilar, de har även:

  • Serviceverkstad
  • Plåtverkstad
  • Reservdelar
  • Däckhotell

Så om jag köper en Peugeot, så kan jag boka in en service hos dem om jag behöver. Det är ju bra det. Sedan har de reservdelar för både Peugeot och andra bilar, de kan fixa plåtskador och de kan även lagra däck.

Göra ett besök

Jag tror jag ska åka till Nasta och besöka Jonsson Bil och deras bilhall nån dag här i veckan och se vad de har för bilar inne. Läste att de har oftast cirka 200 bilar på lager! Föredrar att kunna kika på dem på riktigt, även om det finns bilder på nätet.

10 Apr 2015