Nu byter de möblerna på kontoret

På mitt jobb så har vi haft kontorsmöbler som stått där i många år och de har inte varit så bra. Vi är flera som har klagat över dem hos både chefen och ledningen att de måste byta ut kontorsmöblerna. Vi har länge önskat oss mer ergonomiska möbler så väl som ergonomiska hjälpmedel. Nu har det äntligen börjat hända saker! Jobbet har beställt kontorsmöbler från Morekontor.se. De ska levereras snart. Det är bra, äntligen kanske man kan få sitta bekvämt på kontoret. Det ser jag fram emot, att ha ett skrivbord som kan höjas och sänkas till exempel.

Viktigt med bra kontorsmöbler

Just att ha rätt sorts kontorsmöbler är viktigt. Vi hade en ergonom på jobbet som pratade just om detta. Detta kanske var det som gjorde att ledningen insåg att det var dags att byta ut! Grejen är ju att sitter man fel, och har en fel arbetsställning så kan det leda till att man sliter ut delar av kroppen. Det kan i sin tur leda till sjukskrivning. Det är inte bra vara sig för jobbet eller för den det händer för. 

Hoppas de rustar upp resten

Vi har även klagat lite på våra gemensamma ytor, som lunchrummet till exempel. Inte heller det har gjorts något med på många år. Har vi tur så är det det rummet som står på tur att rustas upp och få lite nya maskiner och andra bra saker!

29 Nov 2018