Dags att ta tag i formen

Not the way to go...

Usch, nu är jag där igen. Där som jag lovat dyrt och heligt att jag aldrig mer skulle hamna. Jag sliter ofta hårt och ambitiöst för att hitta en form jag trivs med och sedan bara poff! så släpper jag allt och hamnar i samma utgångsläge som innan, för att inte säga ännu värre. Det är så tröttsamt. Jag måste göra det där som alla tjatar om - en livsstilsomläggning.

Kostplan

Nu har jag köpt en fitline kostplan och har stora förhoppningar om att det ska gå vägen den här gången; att jag ska finna ett sätt att hålla hälsosam form året om, utan för stora uppoffringar. Vi får väl se om det lyckas. Startläget är att gå ner 10 kg och bli fastare och med muskulös i kroppsformen. Men vad är Fitline kanske man undrar. Well, det gör nästan jag med, men av vad jag läst hittills så är jag mycket entusiastiskt inställd för Fitline skapar högkvalitativa kosttillskott för folk som tränar, vill gå ner i vikt eller har annan målsättning med hälsan i fokus. Dessutom ägnar de sig åt en hel del välgörenhet vilket jag verkligen gillar.

Ny människa

Man blir kanske inte en ny människa hur mycket man än önskar, men någon gång ska man väl ha lärt sig sin läxa? Jag tror att de på Fitline kan inspirera mig och sedan är det upp till mig att fortsätta vandra på den hälsosamma stigen även långt efter denna "diet" eller vad man ska kalla det. Kanske får man hjälp med det när man nått sina mål? Det skulle i alla fall jag behöva...

25 Oct 2017