Dags att hitta present till syskonbarnet

Ett av mina brors barn fyller snart år, tror det är 4 hon fyller. Så jag måste sätta mig och fundera ut vad jag ska ge henne i present. Dock är det ganska tacksamt att ge barn i denna åldern presenter för de brukar gilla det mesta som man ger dem, oavsett vad det är. Jag har hittat en butik på nätet som verkar bra. Den heter Minifabriken. Hos dem finns det leksaker från Le Toy Van, som är ett engelskt företag med en massa fina saker. Har bland annat kikat på en trälåda med grönsaker från Le Toy Van. Jag vet att min systerdotter nämligen börjat gilla detta med att leka affär! Då är det ju bra att ha saker som passar till det.

Andra trevliga saker från samma tillverkare

Jag kollade även på det andra sortimentet från Le Toy Van. Det finns ju en massa bra saker, som bakset, fisk i låda och så vidare. Kanske ska även ta något av det, så passar det bra med trälådan med grönsakerna. Sedan kanske en kassaapparat vore nåt med, barn kan aldrig börja för tidigt med att lära sig räkna, eller hur?

Kalas snart då

Ja, kalaset för tösen blir väl i slutet av nästa vecka, så bäst jag beställer det jag ska ha, så att jag får hem det och kan ge henne det som present på kalaset. Står att det tar 1-3 dagar så det bör ju hinna komma!

30 Jan 2019