Bra kassaregister

Ett svenskt företag som funnits i över 30 år är Ancon. Ancon startades 1984 av Göran Annebäck och detta företag har sin bas i Lysekil. Verksamheten går ut på att erbjuda restauranger, hotell, och andra rörelser smarta kassasystem. 1984 såg företaget annorlunda mot vad det gör idag, för på den tiden var det mer konsulttjänster inom data, mot nu då man utvecklar kassasystem På kassasystem.me kan du läsa mer om starten av Ancon och hur det har utvecklats under dessa 30 år.

Smidiga betalsystem

Att ha ett bra kassaregister är viktigt för alla företag som handhar betalningar. Driver du en restaurang, ett café eller ett hotell så kan du hos Ancon skaffa Ancon All Inclusive. Det innefattar:

  • Hårdvara
  • Mjukvara
  • Support

Gör som redan 1200 andra restauranger, butiker och hotell och investera i Ancons kassasystem! Ancon ser till att ni kan skräddarsy en lösning som passar just er rörelse. Du slipper onödiga funktioner som du inte använder i vilket fall. Det går att välja mellan två moduler, som heter, pro och bad. Pro passar restauranger och bas funkar på ställen som caféer och barer som har ett mindre funktionsbehov. All inclusive från Ancon gör att du får ny hårdvara om den går sönder, du får support dygnet runt, året runt och du får en mjukvara som har fria uppdateringar. Så varför inte satsa på ett svensk företag, som hjälper andra företag att ge den bästa servicen som går att få.

15 May 2015