Börjar bli svårt hitta på nya maträtter

Mat, det är ju ett måste, varje dag. Men jisses vad det är trist att laga mat nu för tiden. Det blir ofta samma samma som man lagar, om man nu lagar. Har blivit en del pizzor det senaste, så väl som annan hämtmat. Det är ju inte bra för vare sig vikten eller plånboken. Visst kan man söka runt på nätet efter recept och så, men det blir ju inte av att man gör det. Och om man gör det, ja då så är det en massa saker man ska ha i, som man inte har hemma så då måste man handla och ska man ändå åka iväg är det lättare att ta snabbmat med sig hem.

Kanske ska satsa på en matkasse?

En kompis till mig nämnde för ett tag sedan att hon börjat prenumerera på en sån matkasse. Då kommer det en kasse med mat och recept hem till dörren, typ varannan vecka. Sen är det bara att laga det. Det låter ju smidigt! Så kanske det är något man ska satsa på? Då får man ju lite nytt att laga.

Vilken kasse ska man välja

Gjorde en snabbsökning på nätet efter matkassar och det finns ju rätt många olika. Så frågan är, vilken av dem ska man välja tro? Såg även en sida som heter Matkasseguide.se som jämför dem olika. Det är nog bra att jämföra olika matkassar innan man bestämmer sig för att boka in sig på en sådan. 

24 Jan 2019