Bli av med din hårighet!

Smarta produkter gillar vi, men vi gillar även smarta behandlingar, så som permanent hårborttagning. Det finns en sjukdom, som drabbar främst kvinnor, som heter hirsutism. Det är manlig behåring på ställen på kroppen, där en kvinna inte ska, eller vill, ha hår. Oftast i ansiktet, där det är svårt att dölja. Många lider av denna sjukdom och får både sociala och psykiska men av denna sjukdom. Genom att besöka hårborttagningstockholm.nu kan du bli av med din överflödiga behåring för gott! Du kan boka in en tid hos Leila Rönnbäck, som jobbar med att ta bort hår genom diatermi och IPL.

Andra sorters behandlingar

Passa på när du besöker Leila att ta del av någon av hennes andra behandlingar så som:

  • Hudvård
  • Ansiktsbehandling
  • Manikyr och pedikyr samt fotvård
  • Vaxning
  • Massage

Att ta hand om din kropp, gör att du mår mycket bättre. En massage eller fotbehandling kan ge en stunds skön avkoppling. Kombinera en eller flera behandlingar med varandra när du ändå håller på.

Hårborttagning med IPL

IPL hårborttagning ska helst göras på en salong, även om det finns maskiner för hemmabruk. Dock är det så att om du använder en egen maskin, så är det inte helt riskfritt. Du kan råka ut för biverkningar eller skador. Att låta en expert göra hårborttagning är det bästa. Hos Leila så blir du garanterad resultat, samt att din behandling utförs av en salong som är certifierade för att genomföra IPL hårborttagning.

22 Sep 2015