Bättre hälsa med e-cigg

Det är många som röker som gärna skulle vilja sluta. Men så svårt det är. De kanske har rökt i många, långa år. Då är det svårt att sluta med en vana som man har lagt sig till med. En del börjar dagen med en kopp kaffe och cigg. Sedan tar de en cigg efter maten, sedan en cigg på eftermiddagen, för att få en paus. Efter middagen tar de en till cigg. Och innan natten tar de sista ciggen. Går de ut och partar, tar de en och flera ciggar. Aj, aj, då är det sedan kört! Att bryta en vana är mycket svårt. Då har jag lösningen! Byt ut ciggen med en e-cigg. Med en e-cigg får du inte lika mycket av skadliga ämnen i dig som i vanliga cigaretter. Du får visserligen nikotin, som alla rökare vill ha, men slipper bland annat kolmonoxid, tjära och arsenik.

E-ciggen borde bli var mans cigg

Att inte fler röker e-cigg, förstår jag inte. Om alla visste vilka hälsoeffekter e-ciggarna ger, skulle ju alla sluta. Det som också är bra med e-cigg är den att du får ha kvar vanan att röka, men med mindre mängd skadliga gifter. Alltså är ett byta till e-ciggen en bra början. Du får i dig nikotin, men behåller vanan att dra in ciggrök. När du väl vant dig vid e-ciggen, kan du byta ut nikotinet mot annan beståndsdel, så blir du av med nikotinet, men har kvar vanan att röka. Nu röker du inte nikotin längre, och har slutat få i dig alla skadliga ämnen. Bra, va?

Finns bara ett knapptryck bort

E-ciggen finns bara ett knapptryck bort. På EQCigs kan du enkelt beställa hem e-ciggen. Testa den och kolla vad du tycker. Den kostar inte särskilt mycket och efter någon veckas användning har du redan tjänat in det du la på e-ciggen, jämfört med att köpa ett cigarettpaket om dagen, som många rökare gör. Testa redan i dag. Och du, lycka till med att sluta röka!

16 Jul 2017